Προελαύνει ο Ολυμπιακός με μηδέν παθητικό, ουραγός ο Παναθηναϊκός
Την τέταρτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-0 σετ των Τραχώνων και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με «μηδέν» παθητικό στα σετ. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς, που πέρασε με 3-1 από την έδρα του Παναθηναϊκού, τον οποίο άφησε στον πάτο της βαθμολογίας.
Την τέταρτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-0 σετ των Τραχώνων και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με «μηδέν» παθητικό στα σετ.
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς, που πέρασε με 3-1 από την έδρα του Παναθηναϊκού, τον οποίο άφησε στον πάτο της βαθμολογίας.
Το Ρέθυμνο επικράτησε 3-0 των Βριλησσίων και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.
Το Μαρκόπουλο κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Ανατόλια, όπως και ο Ηρακλής, που στο μίνι ντέρμπι της Θεσσαλονίκης νίκησε τους Μακεδόνες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Ιταλία θα επιστρέψει στο γήπεδο για δύο φιλικά τον Ιούνιο, το ένα με την Εθνική Ελλάδας και το άλλο με το Λουξεμβούργο, ενώ στον πάγκο των Ατζούρι θα κάθεται ο Σίλβιο Μπαλντίνι, προπονητής της U21.
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.