Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει η περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε κυρίως λόγω ότι ο Αμερικανός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, δεχόμενος την πρόταση της Βοστόνης. Οι Σέλτικς, όμως, πριν λίγες μέρες τον «έκοψαν» από το ρόστερ τους με αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι ελεύθερος.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει η περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε κυρίως λόγω ότι ο Αμερικανός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, δεχόμενος την πρόταση της Βοστόνης.
Ο Ντιόντε Κρίστμας, βέβαια, διαθέτει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο στο παρελθόν, ενώ ας μην ξεχνάμε πως την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας μέσο όρο 23.5 πόντους, αγωνιζόμενος στον σύλλογο της Κρήτης.
Στο ενδεχόμενο πάντως που γίνει η μεταγραφή (καθώς οι Πειραιώτες έχουν αφήσει ελεύθερη μία θέση ξένου) τότε είναι δεδομένο πως θα παροπλιστεί ακόμη περισσότερο ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Λιθουανό γκαρντ, κυρίως για το γεγονός πως δεν μπορεί να δράσει στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών όπως πρέπει.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.