
Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια των συγκοινωνιών και στα τιμολόγια της ΔΕΗ
Κατά 25% θα αυξηθεί η τιμή στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς από το νέο έτος, όπως προβλέπει το μνημόνιο. Συγκεκριμένα, το αργότερο εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα πρέπει ο ΟΑΣΑ να διαμορφώσει την τιμή του εισιτηρίου των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) σε 1,75 ευρώ. Η τιμή του εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ θα αυξηθεί σε 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Κατά 25% θα αυξηθεί η τιμή στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς από το νέο έτος, όπως προβλέπει το μνημόνιο.
Συγκεκριμένα, το αργότερο εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα πρέπει ο ΟΑΣΑ να διαμορφώσει την τιμή του εισιτηρίου των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) σε 1,75 ευρώ, σύμφωνα με Τα Νέα.
Η τιμή του εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ θα αυξηθεί σε 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Αυξήσεις αναμένονται και στα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι οποίες θα γίνουν σε δύο ή και σε τρεις δόσεις, όπως προκύπτει από τη σχετική διαπίστωση στο τελικό κείμενο του μνημονίου.
*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής
- Λευκωσία για την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι: «Περιορισμένες ζημιές»
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή (δεν) είναι τα τρένα μας;
- Η «φωνή του λαού» γίνεται αλγόριθμος: Ο Μάικλ Κέιν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει τις σχέσεις;
- Στενά του Ορμούζ: Το στρατηγικό πέρασμα για το πετρέλαιο στη μέγγενη του πολέμου
- Βρετανία: Γιατί χάνουν ενισχύσεις οι αγρότες – Το νέο σύστημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442