Επιβράδυνση της ανάπτυξης στη Γερμανία το δ’ τρίμηνο βλέπει η Bundesbank
Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι η ανάπτυξη της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης θα επιβραδυνθεί το τέταρτο τρίμηνο, λόγω της ασθενέστερης ζήτησης από τις χώρες της ευρωζώνης, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. «Υπάρχουν εντεινόμενες ενδείξεις ότι η σαφής επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας το τρίτο τρίμηνο του 2012 θα μπορούσε να ακολουθηθεί από στασιμότητα ή ακόμα και ελαφριά συρρίκνωση του ΑΕΠ το τελικό τρίμηνο της χρονιάς» αναφέρει η Bundesbank.
Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι η ανάπτυξη της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης θα επιβραδυνθεί το τέταρτο τρίμηνο, λόγω της ασθενέστερης ζήτησης από τις χώρες της ευρωζώνης, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.
«Υπάρχουν εντεινόμενες ενδείξεις ότι η σαφής επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας το τρίτο τρίμηνο του 2012 θα μπορούσε να ακολουθηθεί από στασιμότητα ή ακόμα και ελαφριά συρρίκνωση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (ΑΕΠ) το τελικό τρίμηνο της χρονιάς», ανέφερε η Bundesbank στο μηνιαίο δελτίο της για τον μήνα Οκτώβριο.
«Οι επισκοπήσεις αντανακλούν επίσης την δυσμενή προοπτική για τις εξαγωγές και την αβεβαιότητα για τις προοπτικές των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων», προσθέτει η Bundesbank.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.