Αναβολή για τις 18 Οκτωβρίου πήραν οι συλληφθέντες του Πενταγώνου
Για τις 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 12 εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας.
Για τις 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 12 εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες αστυνομικοί.
Οι 12 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων, απλήρωτοι επί εξάμηνο, κατηγορούνται ανά περίπτωση για αντίσταση κατά της αρχής, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442