Η συνέντευξη τύπου για το Grand Prix της Τσεχίας μεταμορφώθηκε σε press conference για τους αναβάτες που πήραν μεταγραφές.
Η Yamaha έκανε τη δική της πριν από την καθιερωμένη, των οδηγών και η τελευταία είχε τον A. Dovizioso, που μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ducati.
«Χθες υπογράψαμε και είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα είμαι μέρος του project Ducati. Μίλησα με τον Gabriele Del Torchio και τον P. Preziosi, μου εξήγησαν το σχέδιο και τον ρόλο της Audi» ξεκίνησε ο Ιταλός. Και πρόσθεσε:
«Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν τα εφόδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Η κατάσταση στην Ducati είναι γνωστή, έχω αυτοπεποίθηση ότι μόλις δουλέψουμε όλοι μαζί θα πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο διότι δεν έχω δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα».
Ο Andrea Dovizioso κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει με τον V. Rossi ή με τον M. Melandri, αλλά γνωρίζω τα αποτελέσματα».
«Δεν μπορώ να πω κάτι για την GP12 διότι από την εμπειρία μου τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά».
«Όταν πήγα από τη Honda στη Yamaha δεν πίστευα πως η μοτοσυκλέτα ήταν εντελώς διαφορετική, αλλά διαψευστηκα. Μόνο όταν οδηγείς καταλαβαίνεις τα θετικά και τα αρνητικά της. Το project είναι μεγάλο και σημαντικό, θα δούμε τα αποτελέσματα».
«Η Audi ότι έχει κάνει έχει πετύχει. Είναι κάτι λοιπόν σημαντικό για το project τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μου έδωσαν κίνητρο».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας