Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με δάνειο 240 εκατ. ευρώ θα καλύψει το ΙΚΑ τις συντάξεις Σεπτεμβρίου

Με δάνειο 240 εκατ. ευρώ θα καλύψει το ΙΚΑ τις συντάξεις Σεπτεμβρίου

Σε δανεισμό 240 εκατ. ευρώ από το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και από το Ταμείο ασφάλισης προσωπικού της ΔΕΗ προχωρά το ΙΚΑ, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις του Σεπτεμβρίου. Ήδη, το ΙΚΑ έχει λάβει το 74% της ετήσιας χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό, ενώ ο ΟΓΑ το 79% του ετήσιου ποσού που του αναλογεί.

Σε δανεισμό 240 εκατ. ευρώ από το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και από το Ταμείο ασφάλισης προσωπικού της ΔΕΗ προχωρά το ΙΚΑ, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις του Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Καθημερινής της Πέμπτης, ήδη το ΙΚΑ έχει λάβει το 74% της ετήσιας χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό, ενώ ο ΟΓΑ το 79% του ετήσιου ποσού που του αναλογεί.

Το συγκεκριμένο δάνειο έχει διάρκεια λίγων ημερών -από τις 20 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο