Λογοκρισία τέλος στα Μέσα Ενημέρωσης, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Μιανμάρ
Τέλος στο καθεστώς λογοκρισίας που ίσχυε στα Μέσα Ενημέρωσης, βάζει η κυβέρνηση της Μιανμάρ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ενημέρωσης. Στο εξής, οι δημοσιογράφοι μπορούν να δημοσιεύουν άμεσα τα κειμένά τους χωρίς να πρέπει να περάσουν από το «κόσκινο» της επιτροπής λογοκρισίας.
Τέλος στο καθεστώς λογοκρισίας που ίσχυε στα Μέσα Ενημέρωσης, βάζει η κυβέρνηση της Μιανμάρ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ενημέρωσης.
Στο εξής, οι δημοσιογράφοι μπορούν να δημοσιεύουν άμεσα τα κειμένά τους χωρίς να πρέπει να περάσουν από το «κόσκινο» της επιτροπής λογοκρισίας.
Η «ρύθμιση αυτή ίσχυε από τις 6 Αυγούστου 1964. «Καταργήθηκε 48 χρόνια και δύο εβδομάδες αργότερα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Βάσει του νέου καθεστώτος, η κυβέρνηση θα ενθαρρύνει τα ιδιωτικά μέσα, ενώ αίρονται και οι απαγορεύσεις στην πρόσβαση των δημοσιογράφων σε ξένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.
Πάντως, η λογοκρισία θα εξακολουθεί να ισχύει για τις ταινίες, οι οποίες θα εξακολουθούν να περνούν από έλεγχο προτού προβληθούν σε κινηματογράφους ή την τηλεόραση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας