Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα
Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα, επηρεαζόμενη από την υποχώρηση του ευρώ και τις ανησυχίες για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη. Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,54% φθάνοντας στα 1.571,70 δολάρια ανά ουγγιά. Σήμερα, Δευτέρα, η Τράπεζα της Ελλάδος πωλεί την χρυσή λίρα προς 356,84 ευρώ το τεμάχιο και την αγοράζει στα 296,32 ευρώ.
Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα, επηρεαζόμενη από την υποχώρηση του ευρώ και τις ανησυχίες για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη.
Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,54% φθάνοντας στα 1.571,70 δολάρια ανά ουγγιά.
Οι αγορές εστιάζουν στις εξελίξεις σε Ισπανία και Ιταλία και αναλυτές σημειώνουν πως ο χρυσός θα φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς η οικονομική ανάπτυξη βρίσκεται σε στασιμότητα και κρίση χρέους της Ευρώπης παραμένει άλυτη.
Όπως αναφέρουν υπάρχει μια απώλεια της εμπιστοσύνης στο σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και επείγουσα ανάγκη για ασφαλές καταφύγιο των επενδύσεων.
Σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος πωλεί την χρυσή λίρα προς 356,84 ευρώ το τεμάχιο και την αγοράζει στα 296,32 ευρώ.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.