Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα
Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα, επηρεαζόμενη από την υποχώρηση του ευρώ και τις ανησυχίες για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη. Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,54% φθάνοντας στα 1.571,70 δολάρια ανά ουγγιά. Σήμερα, Δευτέρα, η Τράπεζα της Ελλάδος πωλεί την χρυσή λίρα προς 356,84 ευρώ το τεμάχιο και την αγοράζει στα 296,32 ευρώ.
Διακυμάνσεις καταγράφει η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα, επηρεαζόμενη από την υποχώρηση του ευρώ και τις ανησυχίες για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη.
Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,54% φθάνοντας στα 1.571,70 δολάρια ανά ουγγιά.
Οι αγορές εστιάζουν στις εξελίξεις σε Ισπανία και Ιταλία και αναλυτές σημειώνουν πως ο χρυσός θα φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς η οικονομική ανάπτυξη βρίσκεται σε στασιμότητα και κρίση χρέους της Ευρώπης παραμένει άλυτη.
Όπως αναφέρουν υπάρχει μια απώλεια της εμπιστοσύνης στο σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και επείγουσα ανάγκη για ασφαλές καταφύγιο των επενδύσεων.
Σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος πωλεί την χρυσή λίρα προς 356,84 ευρώ το τεμάχιο και την αγοράζει στα 296,32 ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας