Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε στην Ελλάδα και την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τους οποίος θα μιλήσουν για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Πρώτος στη λίστα για την αντικατάσταση του Όλοφ Μέλμπεργκ φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Άντερσον Πόλγκα, που έχει εμπειρία πολλών ετών από το Champions και το Europa League.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε στην Ελλάδα και την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τους οποίος θα μιλήσουν για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Πρώτος στη λίστα για την αντικατάσταση του Όλοφ Μέλμπεργκ φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνοςκεντρικός αμυντικός Άντερσον Πόλγκα, που έχει εμπειρία πολλών ετών από το Champions και το Europa League.
Ο Πόλγκα είναι 33 χρόνων και δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση που θα του απέφερε περίπου όσα και στον Μέλμπεργκ, δηλαδή κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.
Ο Βραζιλιάνος αµυντικός έχει προτάσεις από οµάδες της πατρίδας του, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει, αφού περιμένει τον Ολυµπιακό. Στα υπ’ όψιν και ο Ουιφαλούσι
Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού είναι και ο Τσέχος Τόµας Ουιφαλούσι, που ανήκει στη Γαλατάσαραϊ, με το ρεπορτάζ από τη Τουρκία να αναφέρει ότι η τουρκική οµάδα δεν θα κρατήσει στην ομάδα τον διεθνή στόπερ και δεν αποκλείεται ο Ολυµπιακός να κινηθεί για την απόκτησή του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας