Τα σημάδια από τις πατούσες του αφήνει ο Άγκι στο Χόλιγουντ
Μπορεί να μην πήρε Όσκαρ, αλλά τα σημάδια από τις πατουσίτσες του τα άφησε ο Άγκι, ο χαριτωμένος σκύλος-σταρ του The Artist, στο Χόλιγουντ. Ο Άγκι είναι ο πρώτος σκύλος που αφήνει τα αποτυπώματά του στο Grauman's Chinese Theatre και τα αποτυπώματα από τις πατούσες του θα βρίσκονται δίπλα σε εκείνα άλλων σταρ, όπως του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρόε.
Μπορεί να μην πήρε Όσκαρ, αλλά τα σημάδια από τις πατουσίτσες του τα άφησε ο Άγκι, ο χαριτωμένος σκύλος-σταρ του The Artist, στο Χόλιγουντ.
Ο Άγκι είναι ο πρώτος σκύλος που αφήνει τα αποτυπώματά του στο Grauman’s Chinese Theatre και τα αποτυπώματα από τις πατούσες του θα βρίσκονται δίπλα σε εκείνα άλλων σταρ, όπως του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρόε.
Το Τζακ Ράσελ Τεριέ εμφανίστηκε με παπιγιόν στην εκδήλωση και βούτηξε τις πατούσες του στο τσιμέντο. Εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας ο 10 ετών Άγκι αποσύρεται από την ενεργό δράση και -σύμφωνα με τον εκπαιδευτή του- θα εμφανίζεται μόνο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.
Πρόλαβε, πάντως, να κάνει το κοινό να ξετρελαθεί μαζί του, να λάβει βραβεία ερμηνείας για σκύλους, ειδικό βραβείο από τις Κάννες και να προκαλέσει μια ολόκληρη συζήτηση για το εάν τα ζώα θα πρέπει να βραβεύονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442