Mία σειρά αναβαθμίσεων για την MP4-12C, την οποία μάλιστα θα προσφέρει δωρεάν ακόμη και σε όσους έχουν ήδη αποκτήσει το βρετανικό supercar, ανακοίνωσε η McLaren.
Κατά κύριο λόγο έχουμε να κάνουμε με παρεμβάσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, που μεταξύ άλλων αύξησαν την ισχύ του κινητήρα στους 625 ίππους και περιόρισαν το χρόνο απόκρισης του ημι-αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων.
Αντιστοίχως, προστέθηκε ένα πρόγραμμα που ενισχύει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τον ήχο του κινητήρα, οι προβολείς συνδέθηκαν με τον αισθητήρα βροχής, τα καθίσματα απέκτησαν λειτουργία easy-entry και το ηχοσύστημα νέες ρυθμίσεις ήχου.
Παράλληλα, η MP4-12C του 2013 θα προσφέρει περισσότερε δυνατότητες εξοπλιστικής παραμετροποίησης, με ένα επιπλέον χρώμα αμαξώματος, νέα σχέδια ζαντών, τρία επίπεδα εξοπλισμού και σύστημα που αυξάνει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 4 εκατοστά στον μπροστινό άξονα και κατά 2,5 εκατοστά στον πίσω.