58ο Ράλλυ Ακρόπολις: Ένας αγώνας, μία δημοπρασία, πολλά παιδικά χαμόγελα!
Η δημοπρασία για την απόκτηση των τριών συλλεκτικών ποδηλάτων του Ράλλυ Ακρόπολις 2012 βρίσκεται σε εξέλιξη. Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα από αυτά!
Για τους περισσότερους το «Ακρόπολις» είναι ο εθνικός μας αγώνας, για κάποιους άλλους ωστόσο αποτελεί μια αφορμή για να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας πέρα από το πεδίο της διοργάνωσης.
Φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις και η ελληνική εταιρεία κατασκευής χειροποίητων αγωνιστικών ποδηλάτων Fidusa με έδρα τη Ρόδο, προχώρησαν στη δημιουργία τριών ποδηλάτων βουνού, αφιερωμένων στους κατασκευαστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Καθένα από αυτά μοναδικό και ξεχωριστό, βαμμένο στα χρώματα των Citroen Total WRT, Ford WRT και WRC Team MINI Portugal, φέρει τις υπογραφές εργοστασιακών οδηγών και δημοπρατείται δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους των αγώνων να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό ποδήλατο με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Η τελευταία έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία από τα ίδια τα ποδήλατα καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη στήριξη του έργου και των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ -της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (www.elepap.gr), που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του- ενισχύοντας τα “Βήματα Ζωής” και το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους προσφέρει.
Η δημοπρασία ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Μαΐου, πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr -που σαν μέλος αυτής της συνεργασίας δε θα λάβει την προβλεπόμενη προμήθεια- και θα ολοκληρωθεί στις 12:30 της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2012.
auto.in.gr
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442