Δύο άνδρες, ύποπτους για «τρομοκρατική επίθεση» συνέλαβαν οι Αρχές της Δανίας
Δύο άνδρες, ύποπτους για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, συνελήφθησαν στη Δανία, δήλωσε η Υπηρεσία Ασφαλείας και Πληροφοριών της Δανίας (PET). Οι δύο άνδρες είναι αδέλφια και έχουν, σύμφωνα με τις Αρχές, «ύποπτους συνδέσμους» με ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση στη Σομαλία.
Δύο άνδρες, ύποπτους για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, συνελήφθησαν στη Δανία, δήλωσε η Υπηρεσία Ασφαλείας και Πληροφοριών της Δανίας (PET).
Οι δύο άνδρες είναι αδέλφια και έχουν, σύμφωνα με τις Αρχές, «ύποπτους συνδέσμους» με ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση στη Σομαλία. Σύμφωνα με την PET, ο ένας από αυτούς είχε εκπαιδευτεί στη Σομαλία.
Ο ένας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Άαρχους, ενώ ο άλλος στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, καθώς επέστρεφε στη χώρα.
Οι άνδρες έχουν καταγωγή από τη Σομαλία, ηλικία 18 και 23 ετών και ζουν στην πόλη Άαρχους τα τελευταία 16 χρόνια.
Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών, οι συλληφθέντες σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είναι σεξοβόμβα – «Κανόνας η ταπείνωση της γυναίκας»
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)
- UBS: Ανθεκτικές οι ελληνικές τράπεζες – Ελκυστικές οι αποτιμήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442