Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης κατέθεσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατίδης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του που φθάνουν τα 25.000 ευρώ και ταυτόχρονα την ελευθερία του. Ο 19χρονος μέσος κατέθεσε την προσφυγή μέσω του δικηγόρου του, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών επαγγελματικών συλλόγων. Είναι αξιοσημείωτο πως ο νεαρός διεθνής παίκτης πρόσφατα δοκιμάστηκε στην Αγγλία από την Εβερτον και επίσης πρόσφατα ζήτησε από την διοίκηση της ΠΑΕ χρήματα που του οφείλονται και έλαβε αρνητική απάντηση, η οποία μάλλον τον οδήγησε στην απόφαση της προσφυγής.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.