Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στο Λεκανοπέδιο ρίχνει το ΠΑΣΟΚ το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας

Στο Λεκανοπέδιο ρίχνει το ΠΑΣΟΚ το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής επικεντρώνει το ΠΑΣΟΚ τον προεκλογικό του αγώνα εν όψει της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου, κινητοποιώντας σε κάθε δήμο μεικτά κλιμάκια με επικεφαλής κορυφαία στελέχη του κόμματος. Ειδικότερα, στις περιφέρειες της Αττικής αναμένεται να βρεθούν στελέχη που συγκροτούν ατύπως στην παρούσα φάση την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Κώστα Σκανδαλίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Πέτρο Ευθυμίου, Μίμη Ανδρουλάκη, Αννα Διαμαντοπούλου, Φώφη Γεννηματά και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής επικεντρώνει το ΠΑΣΟΚ τον προεκλογικό του αγώνα εν όψει της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου, κινητοποιώντας σε κάθε δήμο μεικτά κλιμάκια με επικεφαλής κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Αυτό σύμφωνα με Τα Νέα αποφασίστηκε στη διάρκεια αλλεπάλληλων συσκέψεων που είχε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος με το στενό του επιτελείο, τη λεγόμενη Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ.

Στις περιφέρειες της Αττικής αναμένεται να βρεθούν στελέχη που συγκροτούν ατύπως στην παρούσα φάση την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Κώστα Σκανδαλίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Πέτρο Ευθυμίου, Μίμη Ανδρουλάκη, Αννα Διαμαντοπούλου, Φώφη Γεννηματά και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σε καθένα από τα εν λόγω στελέχη θα δοθεί η ευθύνη μιας μεγάλης περιοχής του Λεκανοπεδίου, π.χ. ο Α. Λοβέρδος αναλαμβάνει τη Δυτική Αθήνα και ο Π. Ευθυμίου τον Πειραιά, όπως επίσης και μιας κρίσιμης εκλογικής περιφέρειας εκτός Αττικής.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κάνουν περιοδείες σε ευαίσθητες γειτονιές μαζί με οργανωτικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς, όπως επίσης και ομιλίες σε κλειστούς χώρους.

Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, εκεί αναμένεται αναλάβει δράση ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ ειδικός ρόλος επιφυλάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε στελέχη που δεν έχουν εκλεγεί αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι μπορούν να συνεισφέρουν με την παρουσία τους στον προεκλογικό
αγώνα, όπως οι Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπουτσής, Χρήστος Πρωτόπαπας, Νάσος Αλευράς και Δημήτρης Καρύδης.

Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες επικρατεί σχετική αισιοδοξία καθώς θεωρούν ότι το κόμμα υπέστη τη φθορά της προηγούμενης διετίας στις τελευταίες εκλογές και «τιμωρήθηκε όσο κανένα άλλο πολιτικό κόμμα». Στελέχη του κόμματος εκτιμούν ότι εάν η προεκλογική εκστρατεία «τρέξει», μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα για το Κίνημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο