Σπανούλης και Διαμαντίδης στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκα
Οι αρχηγοί των «αιωνίων» αντιπάλων, ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκα, η οποία ανακοινώθηκε στο Γκαλά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη. Φωτορεπορτάζ...
Οι αρχηγοί των «αιωνίων» αντιπάλων, ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκα, η οποία ανακοινώθηκε στο Γκαλά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο Έλληνες παίκτες βρίσκονται στην ίδια πεντάδα με τους Αντρέι Κιριλένκο και Νέναντ Κρστιτς της ΤΣΣΚΑ αλλά και τον Εραζεμ Λόρμπεκ της Μπαρτσελόνα.
Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρέθηκε ο Μάικ Μπατίστ του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Χένρι Ντόμερκαντ (Ούνιξ Καζάν), και Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα).
Κορυφαίος της χρονιάς (MVP) στη φετινή Ευρωλίγκα, Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος βραβεύτηκε και ως καλύτερος αμυντικός. Βραβεύτηκαν επίσης ο πρώτος σκόρερ Μπο ΜακΚάλεμπ της Σιένα και ο Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης ως νέος παίκτης.
Στηην τελετή δεν εκπροσωπήθηκε ο Παναθηναϊκός ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία του ημιτελικού της Παρακσυεής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Επετράπη ωστόσο στους δύο παίκτες που βραβεύτηκαν, Διαμαντίδη και Μπατίστ, να παρευρεθούν εις ένδειξη σεβασμού για το άθλημα και κυρίως προς τους ίδιους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ινίγκο Πέρεθ, μίλησε για τα ματς με την ΑΕΚ και σημείωσε ότι η ομάδα του στοχεύει στην πρόκριση που θα γράψει Ιστορία.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.