Την επόμενη εβδομάδα ο Σαββίδης «μπαίνει» στον ΠΑΟΚ
Σε θετικό κλίμα συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι δύο πλευρές ακολουθούν κοινή γραμμή που θα μετουσιωθεί στα επόμενα βήματα που αν όλα πάνε καλά μέχρι την Τρίτη μπορεί να έχει αποφέρει και την οριστική συμφωνία. Στις αρχές της επόμενη εβδομάδας αναμένεται o ομογενής επιχειρηματίας να ξεκινήσει την επένδυσή του στην ομάδα και αυτό μεταφράζεται καταρχήν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για το δάνειο των περίπου 2 εκ. ευρώ που θα χορηγήσει στην ΠΑΕ.
Σε θετικό κλίμα συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι δύο πλευρές ακολουθούν κοινή γραμμή που θα μετουσιωθεί στα επόμενα βήματα που αν όλα πάνε καλά μέχρι την Τρίτη μπορεί να έχει αποφέρει και την οριστική συμφωνία.
Στις αρχές της επόμενη εβδομάδας αναμένεται o ομογενής επιχειρηματίας να ξεκινήσει την επένδυσή του στην ομάδα και αυτό μεταφράζεται καταρχήν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για το δάνειο των περίπου 2 εκ. ευρώ που θα χορηγήσει στην ΠΑΕ.
Σύμφωνα με όσα λέγονται από τον επίσημο ΠΑΟΚ, υπήρξε επαφή Βρύζα – Σαββίδη στην οποία παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται πάρα πολύ προσεκτικός στα όσα λέει και δεν πρόκειται να κάνει καμία εκτίμηση μέχρι να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της διαδικασίας.
Για το δάνειο ήδη οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τα έσοδα της επόμενης σεζόν που θα δεσμευτούν και αρχές της επόμενης εβδομάδας – αν όλα κυλήσουν ομαλά – αναμένεται να μπουν οι υπογραφές που θα στείλουν δύο εκατ. ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Σέντρα στους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Μ. Τρίτης (7/4), με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας