«Μπορούμε το 6Χ6 στα πλέι οφ» πιστεύει ο Νιμανί
Ο Φρεντερίκ Νιμανί με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούμε το 6 στα 6 στα πλέι οφ. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει τις δυνατότητες, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί». Επίσης μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα...
Ο Φρεντερίκ Νιμανί με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούμε το 6 στα 6 στα πλέι οφ. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει τις δυνατότητες, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί».
Αναλυτικά όσα είπε ο Νιμανί στον «Sport103»:
«Μέσα στον αγώνα χάσαμε τον έλεγχο και την αυτοσυγκέντρωση μας. Ηταν πιο δύσκολο να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε τον ίδιο ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη. Αντ’ αυτού, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε στα χέρια μας», είπε αναφερόμενος στο ματς με τον Λεβαδειακό.
Για την πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά: «Οταν το σκορ έγινε 2-3, προφανώς στη σκέψη μας ήρθε ότι κερδίσαμε. Αυτό ήταν το λάθος που κάναμε. Θεωρήσαμε με το τρίτο γκολ ότι πήραμε τη νίκη, αλλά θα έπρεπε να έχουμε άλλο τρόπο σκέψης, να κρατήσουμε αυτό το 2-3».
Για το τι σκέφτεται ενόψει πλέι οφ: «Η σκέψη μας ήταν να πάρουμε το παιχνίδι ή τουλάχιστον το σημαντικό βαθμό. Δεν το πετύχαμε όμως και ξεκινάμε με 0 βαθμούς στα πλέι οφ. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, μετά το λάθος που έγινε στη Λιβαδειά».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ το «6 στα 6» στα πλέι οφ: «Εχω μεγάλη πίστη στις ικανότητες μας. Είναι εφικτό. Είναι πιο δύσκολη η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό να έχει τέσσερις βαθμούς. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει τις δυνατότητες, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί».
Για την κλήρωση: «Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται και θέλει νίκες σε όλα τα παιχνίδια αν είναι δυνατόν. Το έργο μας θα είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσουμε στην Τούμπα με τη βοήθεια των οπαδών μας, αλλά θα παίξουμε με όλους και θα πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση».
Για το αν θα είναι και του χρόνου στον ΠΑΟΚ: «Δε μπορώ να απαντήσω τώρα. Δεν το γνωρίζω. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων με τον εκπρόσωπο μου και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ καταρχήν για το αν θέλει να μείνω. Τώρα είμαστε σε μία διαδικασία αγώνων και είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442