Το 2012 δεν ξεκίνησε και δεν συνεχίζεται καλά για τον Jari-Matti Latvala. Μετά τις συνεχόμενες εγκαταλείψεις από λάθη και ατυχίες στους 3 από τους 4 πρώτους αγώνες του WRC «ήρθε» ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα σκι.
Ο 26χρονος οδηγός της Ford World Rally Team έσπασε την αριστερή κλείδα του σε πτώση που είχε κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε cross-country skiing στο Lapland, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα της χρονιάς, (το Ράλλυ Αργεντινής 27-29 Απριλίου).
Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα τον επικεφαλής της Ford Malcolm Wilson, η ομάδα θα ανακοινώσει τον οδηγό που θα αντικαταστήσει τον J.M. Latvala στην Αργεντινή.
Υποψήφιοι για τη… θέση είναι ο Mads Ostberg, o, Ott Tanak και ο Evgeny Novikov.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.