Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο Ντικ Τσένι
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς σε νοσοκομείο στη Βιρτζίνια όπου και αναρρώνει. Ο 71χρονος Τσένι αντιμετωπίζει εδώ πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του καθώς έχει υποστεί πέντε εμφράγματα με το πρώτο σε ηλικία μόλις 37 ετών.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς σε νοσοκομείο στη Βιρτζίνια όπου και αναρρώνει.
Η εγχείρηση έγινε το Σάββατο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο.
Ο Τσένι αντιμετωπίζει εδώ πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του καθώς έχει υποστεί πέντε εμφράγματα. Η εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι ο Τσένι ήταν στη λίστα προτεραιότητας για 20 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma
- Πώς η Netflix κέρδισε τη Warner Bros.: Το παρασκήνιο Σαράντος–Τραμπ
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Σάλος στη Ρωσία: Μητέρα έβαλε τον γιο της σε σακούλα και ρούφηξε τον αέρα – Φώναζε το παιδί
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442