Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς σε νοσοκομείο στη Βιρτζίνια όπου και αναρρώνει. Ο 71χρονος Τσένι αντιμετωπίζει εδώ πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του καθώς έχει υποστεί πέντε εμφράγματα με το πρώτο σε ηλικία μόλις 37 ετών.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς σε νοσοκομείο στη Βιρτζίνια όπου και αναρρώνει.
Η εγχείρηση έγινε το Σάββατο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο.
Ο Τσένι αντιμετωπίζει εδώ πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του καθώς έχει υποστεί πέντε εμφράγματα. Η εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι ο Τσένι ήταν στη λίστα προτεραιότητας για 20 μήνες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας