Η Eυρωζώνη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κρίση, λέει η Άνγκελα Μέρκελ
Η Ευρωζώνη πολύ απέχει από το να έχει επιλύσει την κρίση χρέους, παρά τη σχετική ηρεμία στις χρηματαγορές, προειδοποίησε την Παρασκευή η Γερμανίδα καγκελάριος. «Είμαστε ακόμα σε μια εύθραυστη κατάσταση», είπε η Άνγκελα Μέρκελ στις δηλώσεις της μετά το τέλος της διήμερης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις αισιόδοξες τοποθετήσεις του Νικολά Σαρκοζί και άλλων Ευρωπαίων ηγετών.
Η Ευρωζώνη πολύ απέχει από το να έχει επιλύσει την κρίση χρέους, παρά τη σχετική ηρεμία στις χρηματαγορές, προειδοποίησε την Παρασκευή η Γερμανίδα καγκελάριος.
«Είμαστε ακόμα σε μια εύθραυστη κατάσταση», είπε η Άνγκελα Μέρκελ στις δηλώσεις της μετά το τέλος της διήμερης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις αισιόδοξες τοποθετήσεις του Νικολά Σαρκοζί και άλλων Ευρωπαίων ηγετών.
«Κάναμε πρόοδο, αλλά θα ήταν πολύ πρόωρο το να πούμε ότι τώρα η κρίση έχει λήξει» πρόσθεσε.
Πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά προτού η Ευρωζώνη επανέλθει σε μια «εντελώς φυσιολογική κατάσταση», τόνισε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας