
ΔΕΗ: Στο 7% η μεσοσταθμική μεταβολή των τιμολογίων Υψηλής Τάσης
Η μεσοσταθμική μεταβολή των τιμολογίων Υψηλής Τάσης για το 2012 είναι της τάξης του 7% (και όχι 15% ή 20%), ενώ για αρκετούς πελάτες προκύπτουν μειώσεις, διευκρινίζει η ΔΕΗ, απαντώντας σε δημοσιεύματα. Ειδικότερα, σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με τα νέα τιμολόγια του 2012 για πελάτες Υψηλής Τάσης, η ΔΕΗ επισημαίνει τα ακόλουθα: «• Η […]
Η μεσοσταθμική μεταβολή των τιμολογίων Υψηλής Τάσης για το 2012 είναι της τάξης του 7% (και όχι 15% ή 20%), ενώ για αρκετούς πελάτες προκύπτουν μειώσεις, διευκρινίζει η ΔΕΗ, απαντώντας σε δημοσιεύματα.
Ειδικότερα, σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με τα νέα τιμολόγια του 2012 για πελάτες Υψηλής Τάσης, η ΔΕΗ επισημαίνει τα ακόλουθα:
«• Η ΔΕΗ αποτέλεσε και αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα στήριξης της εκβιομηχάνισης της χώρας.
• Οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για τους πελάτες Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ παρέμειναν «παγωμένες» από τον Ιούλιο του 2008.
• Το 2011 και το 2012, τόσο οι διεθνείς τιμές καυσίμων (φυσικού αερίου, πετρελαίου, κλπ) όσο και οι τιμές αγορών Ηλεκτρικής Ενέργειας στην χονδρεμπορική αγορά, έχουν ανέβει σημαντικά.
• Ειδικότερα για την Υψηλή Τάση:
-Από τον Ιανουάριο του 2011 βρισκόμαστε σε συνεχή διαβούλευση με όλους τους πελάτες μας.
– Ικανοποιήσαμε το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων τους, όπως προκύπτει από τις τιμολογιακές προτάσεις που τους γνωστοποιήσαμε τον Ιούλιο του 2011, το Δεκέμβριο του 2011 και το Φεβρουάριο του 2012.
-Τα κοστολογικά στοιχεία των τιμολογίων Υψηλής Τάσης είχαν τεθεί υπόψη της ΡΑΕ ήδη από τον Απρίλιο του 2011 και τον Ιούνιο ολοκληρώθηκε ο έλεγχος τους. Όλες οι νεότερες προτάσεις μας γνωστοποιούνται ταυτόχρονα στη ΡΑΕ, και της παρέχεται κάθε διευκρίνιση που ζητείται.
-Στη βάση της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, τα νέα τιμολόγια Υψηλής Τάσης θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν, τουλάχιστον, το κόστος της Επιχείρησης.
-Η μεσοσταθμική μεταβολή των τιμολογίων για το 2012 είναι της τάξης του 7% (και όχι 15% ή 20%), ενώ για αρκετούς πελάτες μας προκύπτουν μειώσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442