Εκκίνηση για το Έπαθλο Δυτικής Ελλάδας στους αγώνες 4×4 Trial με το Trial των Ιωαννίνων.
To σκηνικό στήθηκε στη γνωστή πίστα του Ελληνικού, σε φυσικά εμπόδια, μια και η φύση στην συγκεκριμένη περιοχή έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν χρειάζεται ανθρώπινες παρεμβάσεις.
Οι οργανωτές ξεκίνησαν το event από τις 8 το πρωί με τον τεχνικό έλεγχο και στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας.
Παρά το ότι στον αγώνα των Ιωαννίνων αρκετοί οδηγοί έδωσαν το παρών, έγινε αισθητή η απουσία της Λέσχης των Γρεβενών, της Κέρκυρας και της Πάτρας. Οι θεατές όμως ήταν πολλοί και απόλαυσαν εντυπωσιακό θέαμα με τα αυτοκίνητα της Κ3 να πρωταγωνιστούν. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.