Ο Ραούλ τα έχει… 400 μετά την «τεσσάρα» της Σάλκε
Η Σάλκε συνέτριψε 4-0 τη Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στον έναν βαθμό την τρίτη Μπάγερν με τον Ραούλ όμως να είναι το πορόσωπο της ημέρας. Ο Ισπανός άσος έφτασε τα 400 γκολ στην σπουδαία επαγγελματική καριέρα του καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, κάνοντας το 1-0 στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Σάλκε συνέτριψε 4-0 τη Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στον έναν βαθμό την τρίτη Μπάγερν με τον Ραούλ όμως να είναι το πορόσωπο της ημέρας. Ο Ισπανός άσος έφτασε τα 400 γκολ στην σπουδαία επαγγελματική καριέρα του καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, κάνοντας το 1-0 στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης.
Στοο ματς έγινε στο Γκελζενκίρχεν σκόραραν επίσης οι Χούντελααρ (15′, 72′) και Μάτιπ (49′). Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπαιξε 90 λεπτά και ήταν για ακόμα μία φορά διακριθείς, με συμμετοχή στο τρίτο γκολ και μία κίτρινη στο 61′.
«Δεν ήξερα ότι ήταν το τετρακοσιοστό γκολ μου, αλλά είμαι χαρούμενος. Είναι ωραίο να φτάνεις σε αυτό το επίτευγμα» δήλωσε ο πολύπειρος επιθετικός στο «Sky» και συμπλήρωσε: «Το καλύτερο ήταν ότι κερδίσαμε σήμερα». Ο 34χρονος φορ σημείωσε 323 τέρματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα 44 με την εθνική Ισπανίας, ενώ έχει πετύχει ακόμη 33 τέρματα στους 18 μήνες που φοράει τη φανέλα της Σάλκε.
Από την πλευρά του, ο Μάγκατ, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο από τον πάγκο της Σάλκε, έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την συγκεκριμένη ομάδα στο γήπεδό της και μετράει ισάριθμες ήττες, αφού στην προηγούμενη επιστροφή του στο Γκελζενκίρχεν οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0.
Στον τελευταίο αγώνα της 22ης ημέρας, το Ανόβερο πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας 4-2 της Στουτγκάρδης με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.
Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
Χοφενχάιμ-Μάιντς 1-1
(9′ αυτ. Νοβέσκι – 29′ Ζιντάν)
Χέρτα Βερολίνου-Ντόρτμουντ 0-1
(66′ Γκροσκρόιτς)
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ 1-2
(63′ Γέσεν – 9′ Ερμαν, 14′ Αράνγκο)
Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης 1-3
(76′ Πέτριτς – 9′ Μαρίν, 45′ Τράιμπουλ, 86′ Αρναούτοβιτς)
Λεβερκούζεν-Αουγκσμπουργκ 4-1
(25′, 64′ Κίσλινγκ, 60′ Κάστρο, 70′ Σίρλε – 50′ Κου)
Νυρεμβέργη-Κολονία 2-1
(28′ Εσβάιν, 85′ Πέκχαρτ – 66′ Νοβάκοβιτς)
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 0-0
Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 4-0
(10′ Ραούλ, 15′, 72′ Χούντελααρ, 49′ Μάτιπ)
Ανόβερο-Στουτγκάρδη 4-2
(25′ Χαγκουϊ, 32′ Ντιούφ, 46′ Πάντερ, 73′ Στιντλ – 75′ Χάρνικ, 79′ Οκαζάκι)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)
Ντόρτμουντ 49
Γκλάντμπαχ 46
Μπάγερν Μονάχου 45
Σάλκε 44
Βέρντερ Βρέμης 36
Λεβερκούζεν 34
Ανόβερο 34
Βόλφσμπουργκ 27
Στουτγκάρδη 26
Αμβούργο 26
Χοφενχάιμ 26
Νυρεμβέργη 25
Κολονία 24
Μάιντς 24
Χέρτα Βερολίνου 20
Καϊζερσλάουτερν 18
Άουγκσμπουργκ 18
Φράιμπουργκ 18
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442