Στοιχεία και πρόσωπα συλληφθέντων στα επεισόδια δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
Τα στοιχεία και τα πρόσωπα πέντε ατόμων, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για τη δράση τους την ημέρα εκείνη. Επιπλέον, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και 23 φωτογραφίες προσώπων που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια, αναζητώντας επίσης πληροφορίες.
Τα στοιχεία και τα πρόσωπα πέντε ατόμων, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για τη δράση τους την ημέρα εκείνη.
Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία των συγκεκριμένων δόθηκαν επειδή αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και διότι αναζητούνται περαιτέρω στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συμμετείχαν σε επεισόδια ή/και ζημιές περιουσιών πριν από την σύλληψη τους.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πέντε βαρύνονται, κατά περίπτωση, με τις κατηγορίες της απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και από κοινού σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστες που εκτέλεσαν βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο για άνθρωπο, καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.
Επιπλέον, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και 23 φωτογραφίες προσώπων που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια, αναζητώντας επίσης πληροφορίες.
Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν τέσσερις εκ των 79 συλληφθέντων στα επεισόδια, μετά τις απολογίες τους. Στο πλευρό τους βρίσκονταν από το πρωί αρκετά άτομα, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.