Στο πράσινο η Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Με άνοδο έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, με τα βλέμματα των αγορών και στις δύο όχθες του Ατλαντικού να στρέφονται στις Βρυξέλλες. Οριακή άνοδος 0,05% για τον Dow Jones.
Με άνοδο έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, με τα βλέμματα των αγορών και στις δύο όχθες του Ατλαντικού να στρέφονται στις Βρυξέλλες.
Ενθαρρυντικές ήταν επίσης και οι περισσότερες ειδήσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων -με τη καλύτερη των εκτιμήσεων κερδοφορία των Daimler, Hugo Boss να πρασινίζουν τις μετοχές τους.
Ανάμεσα στις εξαιρέσεις η Credit Suisse, η μετοχή της οποίας υποχώρησε μετά τα χειρότερα των αναμενόμενων αποτελέσματα.
Ο DAX στη Φρανκφούρτη έκλεισε με άνοδο 0,59% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,43%. Στο Λονδίνο, ο FTSE1000 κατέγραψε άνοδο 0,33%.
O Dow Jones έκλεισε με οριακή άνοδο 0,05% στις 12.890,46 μονάδες. Ο Νasdaq ενισχύθηκε κατά 0,4% ενώ ο S&P κατέγραψε άνοδο 0,15%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]
- Φιορεντίνα – Τορίνο 2-2: «Ψυχρολουσία» για τους «βιόλα» στις καθυστερήσεις!
- Στα 5,90μ. «πέταξε» ο Εμμανουήλ Καραλής στο «Fly Athens Indoor»! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442