Δεκαπέντε μήνες μετά το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας (Παρίσι) και τα ελληνικά σπαθιά χάρισαν στη χώρα μας μία ακόμη μεγάλη διάκριση. Στο ομαδικό της σπάθης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφσκίας σε αμαξίδιο που φιλοξενήθηκε στην πόλη Μάλχιοβ της Γερμανίας, η Ελλάδα βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών, επί συνόλου 22 χωρών. Την ελληνική ομάδα που αποτελούσαν οι Γεράσιμος Πυλαρινός, Μάνος Μπόγδος, Γιώργος Αλεξάκης, Πάνος Τριανταφύλλου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.