Επεισόδια προκάλεσαν νεαροί Σέρβοι στην πόλη Νόβισαντ, μετά τον αγώνα χάντμπολ μεταξύ της Κροατία και της Ουγγαρίας, που διεξήχθη στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στη Σερβία. Σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν της αστυνομίας, χθες βράδυ ομάδα νεαρών εισέβαλε σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου, όπου διαμένουν φίλαθλοι και αθλητικοί παράγοντες από την Κροατία και πυρπόλησαν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία έφεραν κροατικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.