Χωρίς να συναντήσει σχεδόν καμία δυσκολία, ο Φοίνικας Σύρου πέρασε με άνεση από την Πάτρα επικρατώντας με 3-0 της ΕΑ Πατρών. Μια ακόμη μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παμβοχαϊκός με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού που παρέμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται την Κυριακή (19.30, Ρέντη) το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.
Μια ακόμη μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παμβοχαϊκός που στην παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός παρέμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται την Κυριακή (19.30, Ρέντη) το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον τραυματία Ντίμα Φιλίποφ ενώ προέρχονται από το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής από την Φινλανδία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.