Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη την πρόσληψη του Κρις Κόουλμαν στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, αντί του πρόωρα εκλιπόντος Γκάρι Σπιντ. Ο 41χρονος Ουαλός προπονητής, που αποχώρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες από τον πάγκο της Λάρισας, έχει εργαστεί επίσης σε Φούλαμ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Κόβεντρι, ενώ ως ποδοσφαιριστής υπήρξε διεθνής, εκπροσωπώντας 32 φορές τη χώρα του. Η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ουαλία παρέμενε κενή από τις 27 Νοεμβρίου, όταν ο Γκάρι Σπιντ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, έχοντας δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.
Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε ένα ιστορικό -πρώτο για τον ίδιο- χατ τρικ και η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας στο +4.
«Βροχή» από γκολ στα απογευματινά ματς της Premier League! Συνολικά σημειώθηκαν 19 σε Ανφιλντ, Τερφ Μουρ και Σεντ Τζέιμς Παρκ, με επτά γκολ σε Άνφιλντ και Τερφ Μουρ!
LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Παναιτωλικός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.