Περασμένα μεγαλεία στο ντέρμπι (;) των «αιωνίων» το Σάββατο
Το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό του Μετς, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας στη Volleyleague (Α1 βόλεϊ των ανδρών). Η εφετινή πορεία των δύο ομάδων είναι βέβαια εκ διαμέτρου αντίθετη, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τους «πράσινους» να παρουσιάζουν σημάδια... αποσύνθεσης και να έχουν μείνει στην προτελευταία θέση, αλλά οι μεταξύ τους αναμέτρησεις έχουν πάντα ειδικό βάρος και τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα.
Το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό του Μετς, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας στη Volleyleague (Α1 βόλεϊ των ανδρών).
Η εφετινή πορεία των δύο ομάδων είναι βέβαια εκ διαμέτρου αντίθετη, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τους «πράσινους» να παρουσιάζουν σημάδια… αποσύνθεσης και να έχουν μείνει στην προτελευταία θέση, αλλά οι μεταξύ τους αναμέτρησεις έχουν πάντα ειδικό βάρος και τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα.
Στα άλλα ματς, ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται στη Μίκρα τον ισχυρό Φοίνικα Σύρου και ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Αρκάς για το Champions League.
Ο εντυπωσιακός Παμβοχαϊκός, που αν και νεοφώτιστος φιγουράρει στην τρίτη θέση, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και η ΕΑ Πατρών τον ΑΟ Κηφισιάς. Την Κυριακή αναμετρώνται στο Αλεξάνδρειο ο Αρης και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με την αναμέτρηση της «ευρωπαίας» Λαμίας με τον ουραγό Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας