Σε «πιάτσα» για ιερόδουλες ανακάλυψαν οι Αρχές τον Ντομινίκ Στρος Καν το 2006
Ενώ ο Ντομινίκ Στρος-Καν ασχολείται με το εάν κάποιος ή κάποιοι παρακολουθούσαν το Blackberry του, ένα νέο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Journal du Dimanche που επικαλείται Γάλλο αξιωματούχο, η αστυνομία είχε σταματήσει το 2006 τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για έλεγχο σε πάρκο του Παρισιού, όπου λειτουργεί ως «πιάτσα» για ιερόδουλες. Σε αυτό «δεν τον παγίδευσε η αστυνομία» δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, ενώ ο Στρος-Καν λέει πως ήταν εκεί επειδή μένει στην περιοχή.
Ενώ ο Ντομινίκ Στρος-Καν ασχολείται με το εάν κάποιος ή κάποιοι παρακολουθούσαν το Blackberry του, ένα νέο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Journal du Dimanche που επικαλείται Γάλλο αξιωματούχο, η αστυνομία είχε σταματήσει το 2006 τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για έλεγχο σε πάρκο του Παρισιού, όπου λειτουργεί ως «πιάτσα» για ιερόδουλες.
Η αστυνομία είχε σταματήσει για έλεγχο τον Στρος Καν πριν από πέντε χρόνια στο δάσος της Βουλώνης, κακόφημο σημείο του Παρισιού.
Τότε, η αστυνομία είχε καταγράψει το συμβάν, αλλά δεν είχε δώσει συνέχεια μιας και επρόκειτο για έλεγχο ρουτίνας.
Η κυβέρνηση της Γαλλίας που προσπαθεί να αποτινάξει τις κατηγορίες της πλευράς Στρος-Καν για παρακολούθηση και υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, έσπευσε να σχολιάσει δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών Κλοντ Γκαντ: «Δεν τον παγίδευσε η αστυνομία. Δεν τον παρακολουθούσαν. Εν τέλει, δεν φταίει η αστυνομία επειδή εκείνο το βράδυ ήταν εκεί».
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει βαρεθεί τις θεωρίες συνωμοσίας.
Από την πλευρά του, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο, ωστόσο, πρόσθεσε ότι τον συνόδευε η σύζυγός του και τόνισε ότι βρέθηκε στο σημείο, όπως έχει κάνει και άλλες φορές, επειδή το σπίτι του είναι κοντά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442