Η Κρίσταλ Πάλας άφησε εκτός Λιγκ Καπ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Λιγκ Καπ έγινε στο Ολντ Τράφορντ, με την Κρίσταλ Πάλας να αφήνει εκτός τη Γιουνάιτεντ επικρατώντας 2-1 στην παράταση. Πάλας –Κάρντιφ και Σίτι- Λίβερπουλ τα ζευγάρια.
Η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Λιγκ Καπ έγινε στο Ολντ Τράφορντ, με την Κρίσταλ Πάλας να αφήνει εκτός τη Γιουνάιτεντ επικρατώντας 2-1 στην παράταση. Πάλας –Κάρντιφ και Σίτι- Λίβερπουλ τα ζευγάρια.
Ο Φέργκιουσον παρέταξε αναπληρωματικούς, εξάλλου η διαφορά δυναμικότητας με την Κρίσταλ Πάλας ήταν μεγάλη, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Μούρεϊ ο οποίος με τέρμα στην παράταση έδωσε μεγάλη νίκη πρόκριση στην Πάλας πηγαίνοντάς την στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Το 2007 η Γιουνάιτεντ την είχε πάθει εντός από την Κόβεντρι και φέτος ήταν η σειρά των Λονδρέζων για το μπαμ… Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65’ με ένα απίστευτο τέρμα του Άμπροουζ από 40’ μέτρα, ωστόσο η απάντηση ήρθε δυο λεπτά αργότερα, με τον Μακέδα να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος. Η Γιουνάιτεντ πίεσε, ωστόσο η Πάλας ήταν καλά στημένη πηγαίνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί ο Μούρεϊ με εκτέλεση φάουλ πάγωσε το Ολντ Τράφορντ διαμόρφωσε το 2-1 και ύστερα από 20 χρόνια η Κρίσταλ Πάλας κέρδιζε ξανά τη Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο τελευταίο 2ολεπτο της παράτασης να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Γκίμπσον έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει το ματς στα ίσα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας