Το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ο επόμενος στόχος της σπουδαίας καριέρας του Τζιοβάνι Τραπατόνι, αλλά και της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας. Στα 72 του πλέον χρόνια ο διάσημος Ιταλός τεχνικός «εξαργύρωσε» την πρόκριση της Ιρλανδίας στους τελικούς του EURO 2012 με την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2014. Αυτό σημαίνει ότι ο «Τραπ» θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Ιρλανδούς και στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εκτός του Τραπατόνι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και οι δύο βοηθοί του, Μάρκο Ταρντέλι και Φαούστο Ρόσι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.