Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Νίκολας Μπουρντίσο, καθώς στην χθεσινοβραδυνή εκτός έδρας νίκη της Αργεντινής επί της Κολομβίας με 2-1, υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και για την αποθεραπεία του, θα απαιτηθούν περίπου έξι μήνες.O κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, συγκρούσθηκε στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης που έγινε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με τον Τζέιμς Ροντρίγκες και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.