Στο πλευρό του Γκούντγιονσεν διοίκηση και συμπαίκτες
Στο πλευρό του Έιντουρ Γκούνγιονσεν βρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί η διοίκηση της ΑΕΚ και οι αρκετοί συμπαίκτες του, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλεύεται μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης και οι Ισπανοί Κάλα και Κάρλος ήταν οι πρώτοι που επισκέφθηκαν τον Ισλανδό άσο στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι.
Στο πλευρό του Έιντουρ Γκούνγιονσεν βρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί η διοίκηση της ΑΕΚ και οι αρκετοί συμπαίκτες του, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλεύεται μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης και οι Ισπανοί Κάλα και Κάρλος ήταν οι πρώτοι που επισκέφθηκαν τον Ισλανδό άσο στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι.
Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα και άλλοι παίκτες της Ένωσης θα μεταβούν στο Ιατρικό Κέντρο για να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον «Iceman», ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο ίδιος υποδέχθηκε ανά παρέες τους συμπαίκτες τους στο δωμάτιο καθισμένος σε μία καρέκλα και με το πόδι του ακουμπισμένο στο κρεβάτι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.