Εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο του να σφραγίσει επιταγή 65 χιλιάδων ευρώ έδωσε ο Νίκος Χατζηβρέττας για οφειλές που εκκρεμούν από την περίοδο 2009-2010. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», η κίνηση αυτή αποτελεί μοχλό πίεσης από πλευράς του παίκτη προς την διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ για να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να καταβάλλει 65 χιλιάδες ευρώ στον Χατζηβρέττα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει προβλήματα με τον «Τειρεσία».
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.