Αναπτυξιακά μέτρα, και άμεσα, ζητεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας
Την ανάγκη η κυβέρνηση να κινητοποιήσει μέτρα άμεσης ανάκαμψης, για να αποτρέψει τη βαθύτερη ύφεση, αλλά και περαιτέρω χειροτέρευση της ελληνικής οικονομίας επισημαίνει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας.
Την ανάγκη η κυβέρνηση να κινητοποιήσει μέτρα άμεσης ανάκαμψης, για να αποτρέψει τη βαθύτερη ύφεση, αλλά και περαιτέρω χειροτέρευση της ελληνικής οικονομίας επισημαίνει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας.
Ο κ. Δήμας επικρίνει την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επί πολλούς μήνες είχε επιδείξει ατολμία, αδράνεια και αναβλητικότητα και αντί από την αρχή να μειώσει δραστικά τις δαπάνες, περιορίζοντας το κράτος και κάνοντάς το ταυτόχρονα λιγότερο γραφειοκρατικό και πιο αποτελεσματικό, επέλεξε τη βαριά φορολογία, που σε περίοδο ύφεσης δεν αποδίδει.
«Την ώρα που η κοινωνία δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ των τελευταίων σκληρών μέτρων» τονίζει ο κ. Δήμας «η κυβέρνηση προαναγγέλλει, με την ίδια προχειρότητα, νέα» προκαλώντας επιπλέον ύφεση και αυξάνοντας το έλλειμμα και την ανεργία.
Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα νέα μέτρα οφείλονται στην επιδείνωση της ύφεσης, την οποία έχει προκαλέσει με την πολιτική της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας