Τις υπηρεσίες του Τζακ Γουίλσιρ θα στερηθεί για τους επόμενους δύο μήνες η Άρσεναλ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεαρός μέσος των «κανονιέρηδων» αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο ματς της φετινής σεζόν. Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου για να ξεκινήσει τις προπονήσεις στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει και το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.