Στο πρόσωπο του Γιάννη Ζαραδούκα φέρεται να στρέφεται ο Παναθηναϊκός. Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό τους στη Δ' Εθνική αλλάζει τα δεδομένα με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον αριστερό φουλ μπακ των Βολιωτών, που προέρχεται από την ποδοσφαιρική ακαδημία του «τριφυλλιού».
Στο πρόσωπο του Γιάννη Ζαραδούκα φέρεται να στρέφεται ο Παναθηναϊκός. Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό τους στη Δ’ Εθνική αλλάζει τα δεδομένα με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον αριστερό φουλ μπακ των Βολιωτών, που προέρχεται από την ποδοσφαιρική ακαδημία του «τριφυλλιού».
Ο διεθνής αμυντικός ήταν πολύ κοντά στον Παναιτωλικό, που του προσέφερε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 150.000 ευρώ, ενώ έχει δεχθεί κρούσεις κι από ΠΑΟΚ, Ξάνθη. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός μπήκε «σφήνα», προσφέροντας 3ετές συμβόλαιο με περίπου ίδια χρήματα, και ο 26χρονος αμυντικός βλέπει με καλό μάτι αυτή την πρόταση.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτές είναι οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις (19/3, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας