Πρεμιέρα στο τουρνουά Ακρόπολις για την εθνική μπάσκετ
Το τουρνουά Ακρόπολις ανοίγει σήμερα, Tρίτη, την αυλαία του και το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου, πέραν των αγωνιστικών συμπερασμάτων, αυτό που χρειάζεται κι έχει ανάγκη είναι η στήριξη του κόσμου. Στις 21:15 η εθνική αντιμετωπίζει το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Μπρίγκαμ Γιανγκ.
Το τουρνουά Ακρόπολις ανοίγει σήμερα, Tρίτη, την αυλαία του και το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου, πέραν των αγωνιστικών συμπερασμάτων, αυτό που χρειάζεται κι έχει ανάγκη είναι η στήριξη του κόσμου.
Η εθνική ομάδα αγωνίζεται στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στις 9.15 μ.μ. στο ΟΑΚΑ, με το Πανεπιστήμιο του Μπρίγκαμ Γιανγκ.
Τα εισιτήρια των αναμετρήσεων (10ευρώ, γενική είσοδος) μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλαθλοι τις ημέρες των αγώνων από τις 6μ.μ. από τα εκδοτήρια στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο πάρκινγκ από τη πλευρά της λεωφόρου «Σπύρου Λούη».
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
Τρίτη 23 Αυγούστου 18.45 Ιταλία-Βουλγαρία 21.15 Ελλάδα-BYU
Τετάρτη 24 Αυγούστου 18.45 BYU-Ιταλία 21.15 Ελλάδα-Βουλγαρία
Πέμπτη 25 Αυγούστου 18.45 Βουλγαρία-BYU 21.15 Ελλάδα-Ιταλία
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας