Νεκρός 25χρονος σε ληστεία τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο
Τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα δυο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό υπάλληλο εταιρείας φύλαξης, ο οποίος πραγματοποιούσε περιπολία στην Αττική Οδό. Στη συνέχεια λήστεψαν τα διόδια Ρουπακίου, αποσπώντας μόλις 150 ευρώ.
Τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό.
Περίπου στη 1 τα ξημερώματα δυο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό υπάλληλο εταιρείας φύλαξης, ο οποίος πραγματοποιούσε περιπολία στην Αττική Οδό.
Στη συνέχεια πήραν το όχημα στο οποίο επέβαινε και λήστεψαν τα διόδια Ρουπακίου, αποσπώντας μόλις 150 ευρω. {{{ map }}} Το όχημα βρέθηκε στη Γέφυρα Ασπροπύργου, στο ΙΚΑ.
Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα αντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού οδηγού με τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο 4ο χλμ της Αττικής Οδού, στην Ελευσίνα.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας