50% αύξηση είναι πράγματι μεγάλη αλλά ο πελάτης των Taco Bell στον Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ μάλλον το παράκανε.
Αρχικά πυροβόλησε τον ταμία με ένα αεροβόλο και στη συνέχεια οχυρώθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και άνοιξε πυρ με πυροβόλο όπλο κατά της αστυνομίας.
Πρόκειται πάντως για μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για όσες χώρες έχουν οικονομικά προβλήματα. Μειώνεις τον πληθωρισμό (ποιος θα τολμήσει να αυξήσει τις τιμές όταν οι πελάτες οπλοφορούν) και ταυτόχρονα περιορίζεις την ανεργία, βάζοντας νέο προσωπικό στις θέσεις των νεκρών και τραυματιών πωλητών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας