Κατά 148 πλοία συρρικνώθηκε ο ελληνόκτητος εμπορικός στόλος από τον περυσινό Μάρτιο
Μειώθηκε το περασμένο δωδεκάμηνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο ελληνόκτητος εμπορικός στόλος σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας του Lloyd's Register-Fairplay (Βρετανικός Νηογνώμονας). Στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται πλοία με ξένη σημαία πλοία αλλά υπό ελληνική διαχείριση.
Μειώθηκε το περασμένο δωδεκάμηνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο ελληνόκτητος εμπορικός στόλος σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας του Lloyd’s Register-Fairplay (Βρετανικός Νηογνώμονας). Στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται πλοία με ξένη σημαία πλοία αλλά υπό ελληνική διαχείριση.
Συγκεκριμένα, το Μάρτιο του 2011, σε σχέση με το Μάρτιο του 2010, ο ελληνόκτητος στόλος μειώθηκε κατά 148 πλοία.
Ο στόλος που ελέγχουν ελληνικά συμφέροντα αριθμούσε 3.848 πλοία συνολικής χωρητικότητας 261,675 εκατ. τόνων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και 621 πλοία που κτίζονται σήμερα σε διάφορα ναυπηγεία του κόσμου.
Πέρυσι ο στόλος των ελληνικών συμφερόντων αριθμούσε 3.996 πλοία συνολικής χωρητικότητας 258,121 εκατ. τόνων συμπεριλαμβανομένων και των 826 υπό ναυπήγηση πλοίων.
Κατά 52 μειώθηκαν επίσης τα πλοία που φέρουν την ελληνική σημαία.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»