Πρόωρα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Χαϊμέ Γκαβιλάν, καθώς η διοίκηση της Χετάφε ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο αριστερός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Ο 25χρονος Ισπανός τραυματίστηκε στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Χιχόν και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα εντός της εβδομάδας να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.