Δεκάδες άτομα ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στο Μάλι
Τουλάχιστον 36 άτομα ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στο στάδιο Μοντίμπο Κέιτα, στην πρωτεύουσα του Μάλι, όπου πραγματοποιείτο μουσουλμανική θρησκευτική τελετή. Το δυστύχημα συνέβη, όταν δεκάδες χιλιάδες άτομα προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τον χώρο του σταδίου μέσα από ένα μεταλλικό πλέγμα.
Τουλάχιστον 36 άτομα ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στο στάδιο Μοντίμπο Κέιτα, στην πρωτεύουσα του Μάλι, όπου πραγματοποιείτο μουσουλμανική θρησκευτική τελετή.
Το δυστύχημα συνέβη, όταν δεκάδες χιλιάδες άτομα προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τον χώρο του σταδίου μέσα από ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι οικογένειες των τραυματιών είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Γκαμπριέλ Τουρέ της πρωτεύουσας, όπου το προσωπικό θα ανακοίνωνε τα ονόματα των νεκρών. Οι τραυματίες ανέρχονται σε 64 άτομα, ενώ υπάρχουν ακόμη άτομα, η τύχη των οποίων αγνοείται.
«Μάς έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι η θεία μου σκοτώθηκε. Τώρα προσπαθούμε απλώς να μάθουμε τι συνέβη στην 10χρονη κόρη της. Κάθε χρόνο πήγαιναν μαζί σε αυτή την τελετή» δήλωσε συγγενής των θυμάτων.
Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας