Εντός έδρας μάχες για Άρη και Πανελλήνιο στο Eurocup
Αφού πρώτα έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές την Κυριακή, Άρης και Πανελλήνιος αφοσιώνονται στο EuroCup. Αμφότεροι αγωνίζονται εντός έδρας την Τρίτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16». Ο μεν Άρης υποδέχεται τη Γερμανική Γκέτινγκεν και ο δε Πανελλήνιος την Ιταλική Μπενετόν Τρεβίζο.
Αφού πρώτα έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές την Κυριακή, Άρης και Πανελλήνιος αφοσιώνονται στο EuroCup. Αμφότεροι αγωνίζονται εντός έδρας την Τρίτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16».
Ο Άρης αφού επέστρεψε στις νίκες στην Α1, επί του Πανελληνίου στο Αλεξάνδρειο, έχει στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην Ευρώπη.
Η ήττα από τη Λε Μαν στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα μπορεί να αποδειχτεί ανώδυνη, αρκεί να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης απέναντι στη Γερμανική Γκέτινγκεν την Τρίτη στις 21:00. Κι αυτό γιατί και οι τέσσερις ομάδες του 10ου ομίλου είναι ισόβαθμες με 3 βαθμούς (1 νίκη-1 ήττα).
Πιο δύσκολη είναι πλέον η υπόθεση πρόκριση για τον Πανελλήνιο. Με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 12ο όμιλο. Η νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο την Τρίτη στις 19:00 είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου στο κλειστό Χαλκιοπούλειο.
Διαφορετικά θα ολοκληρώσει χωρίς να έχει δοκιμάσει τη γεύση της νίκης τον πρώτο γύρο της φάσης των «16», σ’ έναν όμιλο με ιδιαίτερα αξιόλογες ομάδες, όπως δηλαδή η ισπανική Καχασόλ, η Μπενετόν Τρεβίζο και η Άλμπα Βερολίνου. Αντίπαλο θα βρει ο Πανελλήνιος τον Ντέβιν Σμιθ, μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης πέρυσι, ως παίκτης του συλλόγου των «Ολυμπιονικών».
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη φάση των «16» του EuroCup έχει ως εξής:
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας