Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης οι τέσσερις διαδηλωτές που κατηγορούνταν για τα επεισόδια στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2003. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αθώωσε με τις ψήφους των ενόρκων (κατά πλειοψηφία 4-3) τους κατηγορούμενους για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών και της έκρηξης, ενώ με τις ίδιες ψήφους και κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου τους έκρινε ένοχους για την πράξη της απλής στάσης -από διακεκριμένη στάση- επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή στο καθέναν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας