Ο Αθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης επί της Αμαρυλλίδας
Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στη νεοφώτιστη Αμαρυλλίδα ο Αθηναϊκός, 78-31, στα Βριλλήσια, για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών στο μπάσκετ. Η ομάδα του Βύρωνα παραμένει αήττητη στην πρώτη θέση, με 22 βαθμούς. Οι Εσπερίδες εκμεταλλεύτηκαν τις άδειες κερκίδες (λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού) στο κλειστό της Λεωφόρου επικρατώντας, 54-51 των «πρασίνων».
Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στη νεοφώτιστη Αμαρυλλίδα ο Αθηναϊκός, 78-31, στα Βριλλήσια, για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών στο μπάσκετ. Η ομάδα του Βύρωνα παραμένει αήττητη στην πρώτη θέση, με 22 βαθμούς.
Οι Εσπερίδες εκμεταλλεύτηκαν τις άδειες κερκίδες (λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού) στο κλειστό της Λεωφόρου επικρατώντας, 54-51 των «πρασίνων».
Στην Πτολεμαϊδα, ο τοπικός Απόλλων επικράτησε, 62-53, της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, ενώ βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πρωτέας Βούλας, χάρη στο νικηφόρο πέρασμα από το Βόλο, 70-59, επί του Ολυμπιακού.
Την Κυριακή, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, ενώ στο Αλεξάνδρειο ο Άρης υποδέχεται τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.
Σε αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: